Četvrtak, 07.09.2023. u 9h, Ostrvo Stara Ada, Banja Luka

O Forumu

Unija poslodavaca Republike Srpske uz podršku Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske organizuje “BANJALUKA ENERGETSKI FORUM – UŠTEDIMO ENERGIJU” koji će biti održan u četvrtak, 07. septembra 2023. godine, u kompleksu “Ostrvo Stara Ada” u Banjaluci, sa početkom u 9 časova.

Cilj događaja “BANJALUKA ENERGETSKI FORUM – UŠTEDIMO ENERGIJU” je pružiti informacije domaćim kompanijama o mogućnostima uštede energije i predstaviti najnovija tehnička rešenja iz oblasti obnovljivih izvora energije. Na Forumu će biti predstavljeni upsješno realizovani projekti uštede energije u kompanijama, kao  i mogućnosti finansiranja poboljšanja energetske efikasnosti.

Događaj je koncipiran kao sajam na otvorenom uz uvodno izlaganje i panel o poziciji poslovne zajednice u odnosu na cjenovne politike električne energije i energetsku efikasnost uopšte. Događaj će okupiti 30 izlagača,  300 učesnika, uključujući regionalne proizvođače iz oblasti energetske efikasnosti, potencijalne korisnike – kompanije, predstavnike Vlade Republike Srpske, predstavnike bankarskog sektora i međunarodnih organizacija. Izlagači iz Republike Srpske, Federacije Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije će svoje proizvode i usluge predstaviti u prezentacijskom dijelu događaja, kao i na štandovima.

Vjerujemo da će “BANJALUKA ENERGETSKI FORUM – UŠTEDIMO ENERGIJU” biti dobra prilika za poslovno povezivanje i informisanje o novim tehnološkim dostignućima u oblasti energetske efikasnosti. Vidimo se na “BANJALUKA ENERGETSKOM FORUMU” u četvrtak 7.septembra 2023. godine.